Home
Projekti
Download
O meni
Lang
HR EN

Linux pages

Koristeći unix/linux od 1996. godine, shvatio sam da sam napisao mnoge programe, skripte i patcheve koji bi možda bili korisni i drugim ljudima. Mnogi od tih programa i skripti su danas izgubljeni. Zato sam sada odlučio napraviti svoj site na Internetu i tako držati svoje programe, skripte, patcheve i ostale korisne stvari na jednom mjestu. Na ove stranice namjeravam stavljati isključivo skripte i programe pod zaštitom GPL licence i možda tako vratiti dug Open Source zajednici. Osim softwarea, namjeravam postaviti i neka zgodna rješenja različitih problema koja sam napravio ili pokupio od raznih izvora i modificirao.

Kako na ove stranice namjeravam stavljati samo programe, skripte i patcheve koje sam testirao i koji su završeni, novi programi i skripte neće se pojavljivati brzo, djelomično i zbog vrlo malo slobodnog vremena koje mi je na raspolaganju.

Ukoliko ste pronašli neku grešku ili nepravilnost u nekom od objavljenih projekata, bio bih zahvalan kad biste me obavijestili o tome na mail djosip@linuxpages.org jer ako nisam svjestan neke pogreške, ne mogu je niti ispraviti. Ako je neki dio sitea bio nekome od koristi ili je modificirao neki od objavljenih projekata, volio bih čuti o tome, kako bih u sklopu dotičnog projekta mogao postaviti link na relevantne stranice.

MS Internet Explorer još uvijek ne podržava u potpunosti PNG format slika. U slučaju da koristite browser baziran na MS Internet Exploreru nećete vidjeti site onako kako sam zamislio. Molim, instalirajte bilo koji drugi web browser, nećete pogriješiti.

Ovaj site nije nastao uz pomoć nekog WYSIWYG HTML generatora već običnog text editora te je iz tog razloga source u skladu sa W3C preporukama i standardima. Točnost ove tvrdnje možete provjeriti klikom na link sa W3C ikonom:
W3C validator