Home
Projekti
Download
O meni
Lang
HR EN

wmclock-lang.croatian

IME
wmclock-lang.croatian - hrvatski prijevod za wmclock, Window Maker aplet

OPIS
Wmclock je aplet koji prikazuje datum i vrijeme u wmdock pločici istog izgleda i ponašanja kao i clock na NEXTSTEP(tm) operativnom sustavu. Wmclock je prilagođen za rad sa Window Maker window managerom čiji je autor Alfredo Kojima. Wmclock podržava različite jezike, 24-satni i 12-satni prikaz vremena. Za detalje o wmclock apletu pogledajte njegov matični site. Wmclock je nastao iz ASClock apleta za AfterStep window manager. ASClock se sada zove ASClock classic.
Imena mjeseca i dana u tjednu prevedena su na mnoge jezike ali ne i na hrvatski. Wmclock-lang.croatian je u biti paket sa direktorijem koji sadrzi slike sa imenima mjeseci i dana u tjednu na hrvatskom jeziku.

INSTALACIJA
Kao prvo skinite wmclock-lang.croatian paket iz sekcije DOWNLOAD i raspakirajte ga. Raspakiravanjem ćete dobiti direktorij pod imenom wmclock-lang.croatian. Ako već niste, skinite wmclock paket sa njegovog matičnog sitea i raspakirajte ga. Direktorij wmclock-lang.croatian prekopirajte u source direktorij wmclock paketa i preimenujte ga u lang.croatian. Nakon toga pokrenite configure skriptu na slijedeći način:
./configure --lang croatian
Zatim izdajte naredbu make ; make install install.man kako bi ste kompajlirali i instalirali wmclock. Kako to na kraju izgleda pogledajte u sekciji SCREENSHOTS.
Ako do sada niste instalirali wmclock iz sourcea, pročitajte upute koje dolaze u wmclock paketu.

SCREENSHOTS
wmclock-lang.croatian.png

DOWNLOAD
wmclock-lang.croatian download

BUGOVI
Trenutna verzija wmclock-lang.croatian paketa nema poznatih bugova.

DODATNA DOKUMENTACIJA
wmclock(1x), wmclock homepage

AUTORI
Josip Deanović djosip@linuxpages.org